• Vitajte

          • vítame vás na našej internetovej stránke, ktorá vznikla za účelom priblížiť vám život a dianie v našej materskej škole. Prostredníctvom vašich a našich podnetov by sme chceli skvalitniť spoluprácu školy a rodiny, reagovať na vaše pripomienky a v neposlednom rade zviditeľniť našu materskú školu širšiemu okruhu ľudí.

            Dozviete sa na nej okrem základných informácii o chode materskej školy i to, akým spôsobom Vaše deti trávia deň, aké aktivity a podujatia organizujeme.

            Snažíme sa deťom vytvoriť predovšetkým podnetné prostredie ,v ktorom sa nielen veľa naučia, ale v ktorom sa budú cítiť, čo najlepšie, aby prekonali čas odlúčenia od Vás počas Vašich pracovných a iných povinností.

            Veríme, že si nájdete na stránke informácie, ktoré zaujmú práve Vás.

          • Policajt v MŠ

          • Do galérie Policajt v MŠ boli pridané fotografie.

            Dňa 28.5.2018 zavítal k nám do materskej školy ujo policajt. Porozprával nám ako sa máme bezpečne správať na cestách. Vonku nás zase čakali páni policajti so svojimi policajnými psami.

          • Habovský speváčik

          • Každoročne ju v mesiaci apríl, organizuje kolektív našej materskej školy, okresnú spevácku súťaž v speve ľudových piesni HABOVSKÝ SPEVÁČIK. Snažíme sa o uchovávanie ľudových tradícií a vedieme  deti k spoznávaniu spevu našich krásnych ľudových piesní.

            XIX. ročníku sa uskutočnil 18. 4. 2018 a zúčastnilo sa 24 speváčikov z okresu Tvrdošín. Ich spevácke výkony zhodnotila odborná porota a veru to nemala ľahké.

            Všetci účastníci dostali za odvahu za ich krásny spev diplom, keramického vtáčika a vecné odmeny. Našu materskú školu reprezentovali :

            Ninka Pilarčíková  - Do rána je malá chvíľa

            Lenka Šišková – Majorán, majorán

            Terezka Jurinová – Po nábreží koník beží

            Natália Kurátorová – Maličká som

             Dušan Šiška – Do hory ma poslali

            Sára Litváková  

                                             Červené jabĺčko

            Tatiána Litváková                        

             

            Poďakovanie patrí všetkým organizátorom tohto podujatia.

             

          • Výstava-chovateľská prehliadka

          • Do galérie Výstava-chovateľská prehliadka boli pridané fotografie.

            Dňa 19.4.2018 sa deti z našej materskej školy zúčastnili poľovníckej výstavy pod názvom Chovateľská prehliadka. Deti mohli vidieť rôzne poľovnícke trofeje, taktiež sa oboznámili a dozvedeli niečo nové o žabiach. Deti mali najväčšiu radosť z vystavených zvierat.Páčil sa im medvedík, kamzík a rôzne ďalšie zvieratká,ktoré poznajú aj z rozprávok. Z výstavy sme odchádzali plný zážitkov a nakoniec sme si ešte vyskúšali ako sa sedí na poľovníckom posede.

        • Vitajte na stránkach našej školy