• KARNEVAL 03.02.2023

          • Oznamujeme Vám a hlavne deťom, že 03.02.2023 /piatok/ sa v dopoludňajších hodinách v našej materskej škole uskutoční KARNEVAL. Tak Vás rodičia prosíme v deň karnevalu, nabaliť deťom masku veselú. Masky nechajte v skrinkách, deťom pri obliekaní pomôžeme. Tešíme sa na skvelú zábavu.

          • Výsledky volieb do rady školy

          • Vážení rodičia,

            dovoľte, aby sme Vás informovali o výsledkoch volieb do rady školy za zástupcov rodičov Základnej a materskej školy v Habovke:

            Základná škola:

            Mgr. Silvia Jandurová - 29 hlasov

            Lenka Janoštínová - 31 hlasov

            Lívia Jurinová - 29 hlasov

            Vladimír Jurina - 30 hlasov

            Michal Taraj - 32 hlasov

            Magdaléna Žmijáková - 29 hlasov

            Materská škola:

            Martin Leginus - 16 hlasov

            Ing. Dušan Matlák - 4 hlasy

            Ing. Monika Pavlová - 20 hlasov

             

            Zvolení členovia do rady školy za zástupcov rodičov :

            Základná škola:

            Michal Taraj - 32 hlasov

            Lenka Janoštínová - 31 hlasov

            Vladimír Jurina - 30 hlasov

            Materská škola:

            Ing. Monika Pavlová - 20 hlasov

             

            Ďakujeme všetkým zúčastneným rodičom.

          • PRVÁ POMOC S MEDVEDÍKMI

          • Dňa 17.1. 2023 do našej materskej školy zavítala pani záchranárka, ktorá oboznámila všetkých predškolákov s tým, ako sa zachovať v situácii, ktorá je životu ohrozujúca či už pre nás, našich blízkych, alebo úplne neznámych ľudí. Zachrániť život si deti vyskúšali na plyšových medvedíkoch, čo bolo pre ne skutočným zážitkom. Z besiedky si deti odnášajú veľa nových vedomostí, poznatkov, a radostných chvíľ, na ktoré budú ešte dlho spomínať.

          • Oznam

          • Vážení rodičia,


            z dôvodu skončenia  funkčného obdobia  rady školy  sa  dňa 26.01.2023 uskutočnia  voľby do Rady školy pri ZŠ s MŠ v Habovke, za zástupcov rodičov (zákonných zástupcov)  nasledovným spôsobom:


            1.V termíne najneskôr do 20.01.2023  do 12.00 hod. zákonný zástupca dieťaťa  písomne oznámi a osobne doručí svoju kandidatúru na člena Rady školy pri ZŠ s MŠ v Habovke za  zástupcu rodičov detí (za MŠ) do riaditeľne MŠ v Habovke. (viď. Príloha – Návrh kandidáta na člena rady školy)

            2. Dňa 26. 01. 2023 (štvrtok), v čase  konania volieb dostane každý zákonný zástupca dieťaťa ( jeden zákonný zástupca za 1 dieťa – ak sú v materskej škole súrodenci, tak hlasuje len jeden zákonný zástupca za všetky deti – teda 1 hlas) hlasovací lístok s menami kandidátov.

            3. V hlasovacom lístku označí maximálne jedného zákonného zástupcu detí a hlasovací lístok vloží do pripravenej uzavretej hlasovacej schránky.

            4.Po vykonaní volieb volebná komisia v zložení pedagogických zamestnancov a zástupcov rodičov detí zráta odovzdané hlasovacie lístky a hlasy na platných hlasovacích lístkoch.

            5. Do rady školy je  zvolený  jeden zákonný zástupca,  ktorý vo voľbách získal najvyšší počet hlasov z prítomných voličov.


            Navrh_kandidata_na_clena_rady_skoly.docx

            volebny_poriadok_rady_skoly.doc


          • Vitajte na stránkach našej školy