• Sánkovačka

          • Ako každý rok, tak aj tento rok sme dopoludnia naplánovali milú aktivitu - sánkovačku, na ktorú sa deti počas zimy veľmi tešia. V posledných dňoch sa s nami počasie veľmi zahrávalo, ale podarilo sa nám sánkovačku zorganizovať a odmenou pre pani učiteľky bol úsmev a radosť v detských očkách. Deti sa nielen spúšťali z kopca, ale aj šantili v snehu s kamarátmi. Zažili tak veľa zábavy, smiechu a s dobrou náladou kráčali naspäť do škôlky, kde ich čakala medaila a sladká odmena. 

          • Prvá pomoc - zachráňme medvedíkov

          • Dňa 25.1. 2024 našu materskú škola navštívila pani záchranárka, ktorá oboznámila deti z triedy Šikovníčkov so základmi prvej pomoci. Predstavila im základné orgány ľudského tela, bez ktorých nemôže ľudský život fungovať a to: srdce, mozog a pľúca. Malí záchranári sa učili ako privolať prvú pomoc, aké je základné tiesňové telefónne číslo, ktorým možno privolať všetky záchranné zložky. Čo sa však deťom najviac páčilo boli mackovia, ktorým mohli zachrániť život prostredníctvom masáže srdca. Besiedka priniesla deťom skrze zážitkového učenia veľa nových poznatkov, vedomostí a radostných chvíľ, na ktoré budú ešte dlho spomínať. Veríme, že tieto vedomosti budú vedieť využiť v čase kedy to bude najpotrebnejšie. ​​​​​​​

            Ak máte záujem vidieť viac fotografií, nájdete ich vo fotoalbume Šikovníčkov. :)

          • Oznam - sánkovačka

          • Milí rodičia!

            Dňa 26.1.2024 ( piatok ) chystáme pre deti sánkovačku. Chceli by sme vás preto poprosiť, aby ste im dali do škôlky vhodné oblečenie ( otepľovačky, šál, čiapku, rukavice, čižmy ), aby im nebolo zima. Lopáre na spúšťanie máme pre všetky deti. V prípade nepriaznivého počasia sa sánkovačka presunie na iný deň, ktorý vám vopred oznámime, takže je potrebné, aby deti mali pripravené oblečenie. Ďakujeme.

            Vaše pani učiteľky

          • Lyžiarsky výcvik 2024

          • Milí rodičia,

            v dňoch 15.1. – 19.1.2024 sa deti z triedy Šikovníčkov zúčastnili lyžiarskeho výcviku v Ski centre Janovky. Vďaka inštruktorom sa deti oboznámili so základmi lyžovania, ktoré si tak zdokonaľovali počas celého týždňa. V piatok sme tak mohli sledovať, ako každé z detí dokázalo samostatne zlyžovať lyžiarsky svah, čo bol veľký úspech. Veríme, že tento krásny zimný šport budete aj naďalej u detí rozvíjať na rodinných lyžovačkách. 

             

            Viac fotografií nájdete vo fotoalbume Šikovníčkov. 

          • Vitajte na stránkach našej školy